Vítám Vás na našich stránkách… 🙂
“Honzovy buchty”… vždycky mě fascinovalo a nemohla jsem pochopit, jak je možné je upéct. A když jsem se o nich bavila s Evkou, překvapila mě lehkostí s jakou je zvládá…a tak jsem se vyptala na postup a zůstalo u toho 🙂
Jenže pak jsem narazila u Gábinky na Honzovy buchty znova a tomu se už nedalo odolat…Černý Petr v Honzových buchtách…No, nezní to skvěle?
http://gabkinblog.blogspot.com/search/label/kulin%C3%A1renie
a tak bez ohledu na všední den jsem se do nich pustila… a už jsme si užívali…
“Černého Petra” si vytáhl tatínek, který neodolal vůni a vylezl z postele, kde se léčil s nachlazením 🙂
A dnes jsme si užívali sluníčka
…Nemáme za úkol spasit celý svět, jen žít s otevřenýma očima 🙂 …
Mějte se krásně a těším se příště Kejt
No, moc nechutnala, ale smíchu bylo plno 🙂
Jé, ten černý petr s buchtama je výborný nápad. A fakt jste tam dali hořčici? A chutnala?:-D. Ale fakt bezvadný, to asi taky někdy vyzkoušíme, díky za super tip;-)
Kejti, až dnes som si našla čas k tebe mrknúť:) No vidím, že aj u vás sa slidi nad buchtami, kým z nich ešte sála páľava:)
Dnes sme mali aj my nádherný slniečkový deň. Kým bola Rebi v škole, sledovali sme s Jakubkom ako krtko pomaličky nadvihuje zem, ako divé husi v mega hejnách putujú vo svojej jednotke, jarne som skrášlila vchodové dvere a teraz už len šikovno pobaliť, ráno vyrážame na víkend k rodičom:) Príma víkend aj vám Gabi
…toš ty teda jsou!….a jak hezky voní!!!!!!! a kdo měl černého Petra?že by Petr? ahoj e.
Ahoj Katuško, mňam, na buchty se mi sbíhají sliny, asi též něco upeču. O Malém stromu jsi psala krásně.